Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” eleva a 15 milions d'euros el pressupost per a acció social a les Illes Balears el 2023

Palma, 22 Setembre 2023

  • La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, i el president de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Palma l’acord que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educació, cultura i investigació per a aquest any.
  •  La Fundació ”la Caixa” destina 15 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats de l’entitat el 2023, enfront dels 14,7 milions de l’any anterior.
  •  Amb aquest acord, la Fundació referma el seu compromís amb les Illes Balears i potencia els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil, a facilitar la integració laboral de col·lectius vulnerables i donar suport a les entitats socials del territori.

Notícies relacionades