Tornar Tornar

CaixaForum Barcelona acull un segle d’art i natura: del paradís a la preocupació

Barcelona, 28 Setembre 2023

  • Art i natura. Un segle de biomorfisme proposa un recorregut per l’art del segle xx i principis del xxi a través d’un diàleg molt fructífer entre diferents llenguatges creatius a l’entorn de l’art i la naturalesa. La mostra recull la preocupació pels reptes actuals sobre el medi ambient.
  • Es tracta d’una exposició, concebuda pel Centre Pompidou i la Fundació ”la Caixa” que s’estrena internacionalment a CaixaForum Barcelona abans de viatjar a CaixaForum Madrid.
  • Permet fer una nova aproximació a grans artistes de la modernitat, com Picasso, Kandinski, Miró, Le Corbusier, Raoul Hausmann, Jean Arp, Paul Klee, Georgia O’Keeffe o Alvar Aalto, en diàleg amb artistes de les últimes dècades que han aportat nous punts de vista compromesos, com Pamela Rosenkranz, Jeremy Deller o Neri Oxman.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit