Tornar Tornar

Vida i videojocs es fusionen a CaixaForum Girona

Girona, 3 Octubre 2023

  • La mostra analitza els videojocs com a indústria, com a mitjà cultural i com a proposta creativa, a partir d’exemples concrets de videojocs i obres d’art contemporani. Inclou obres d’artistes com Bill Viola i la barcelonina Mónica Rikić, entre d’altres, i ofereix un recorregut interactiu i innovador en què els espectadors són protagonistes d’una experiència ludificada i participativa.
  • La tesi de l’exposició constata l’existència d’un món en el qual vida i joc estan cada vegada més relacionats. De fet, actualment, juguem sense adonar-nos-en quan viatgem, quan aprenem o fins i tot quan ens enamorem.

Notícies relacionades

CaixaForum+La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original From Vinyl to Camila i 15 documentals del Festival In-Edit

From Vinyl to Camila és una sèrie de producció pròpia que fa un recorregut antropològic i irreverent per la història de la música. Aquest mes la plataforma es converteix, a més, en seu online del Festival In-Edit i estrena diversos documentals que tenen Wim Wenders, Ken Loach o el dissenyador de moda Antonio Lopez com a protagonistes.

La música inunda aquest desembre CaixaForum+ amb la sèrie original <i>From Vinyl to Camila</i> i 15 documentals del Festival In-Edit