Tornar Tornar

Finalitzen les obres de restauració de l’església de Sant Llorenç de Lleida

Lleida, 2 Novembre 2023

  • Les obres de restauració s’han centrat en la consolidació d’elements amb patologies estructurals, en la conservació i restauració de les voltes i paraments interiors, en l’escala del campanar, les cobertes, en les façanes i en el retaule de Santa Úrsula.
  • L’actuació forma part del Programa Temps de Gòtic de la Fundació ”la Caixa” i del Departament de Cultura que ha tingut una inversió de prop d’un milió d’euros.

Notícies relacionades

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març

El març arriba ple d’estrenes originals, com la minisèrie documental Je suis un ange, sobre la creació de l’òpera Alexina B., o el documental Fashion vs. Music, amb Maria Arnal i Pau Aulí. També destaca l’estrena de la tercera temporada d’Arxiu de creadors i la programació de dues rellevants adaptacions cinematogràfiques d’obres de Shakespeare.

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març