Tornar Tornar

“Claus per al progrés social”: La Fundació ”la Caixa” exposa el seu model transformador per afrontar la cronificació de la desigualtat

Madrid, 16 Novembre 2023

  • A través dels seus programes socials, desplegats per mitjà d’un miler d’entitats i institucions, la Fundació ”la Caixa” duu a terme una acció social pionera i diferencial a totes les províncies d’Espanya en l’atenció a les persones de manera integral durant diferents processos vitals.
  • En l’acte «Claus per al progrés social», que ha tingut lloc a CaixaForum Madrid, s’ha presentat un estudi inèdit que constata la cronificació de la pobresa al nostre país i determina que els programes de polítiques, ben coordinats, poden tenir un paper fonamental per ajudar a superar-la.
  • També s’ha donat a conèixer el projecte documental Vides contades: 14 històries de superació, que dona veu a persones en risc d’exclusió que comparteixen els seus aprenentatges amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania.

Notícies relacionades