Tornar Tornar

CaixaForum Madrid convida a pensar el paisatge des d’una visió contemporània

Madrid, 29 Novembre 2023

  • La mostra aprofundeix en el paisatge com a representació de la natura amb pràctiques artístiques com el vídeo, la fotografia, la pintura i la instal·lació.
  • S’hi reuneixen 43 obres de 28 artistes internacionals entre els quals destaquen figures com Anne Imhof, Tacita Dean, Patricia Dauder, Hamish Fulton, Joan Fontcuberta, Dionís Escorsa, Andreas Gursky, Bleda & Rosa, Andrea Galvani, Oriol Vilanova, Daniel Steegmann Mangrané, Perejaume, Victoria Civera, Karlos Gil i Marcus Maeder, entre d’altres.

Notícies relacionades

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març

El març arriba ple d’estrenes originals, com la minisèrie documental Je suis un ange, sobre la creació de l’òpera Alexina B., o el documental Fashion vs. Music, amb Maria Arnal i Pau Aulí. També destaca l’estrena de la tercera temporada d’Arxiu de creadors i la programació de dues rellevants adaptacions cinematogràfiques d’obres de Shakespeare.

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març