Tornar Tornar

La Fundació ”la Caixa” crea ArtStudio CaixaForum per acollir la principal col·lecció privada d’Europa

L'Hospitalet de Llobregat, 21 Desembre 2023

  • L’edifici, que tindrà una superfície de 10.000 metres quadrats i comportarà una inversió de 12 milions d’euros, estarà situat al Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), una nova àrea que la ciutat vol convertir en pol cultural destinat al teixit creatiu.
  • El nou ArtStudio CaixaForum està concebut com a centre de referència estatal per a la recerca i la conservació d’obres d’art, a més de ser un think tank amb la missió de permetre la trobada de professionals de l’art, la cultura i el pensament de l’àmbit nacional i internacional.

Notícies relacionades

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març

El març arriba ple d’estrenes originals, com la minisèrie documental Je suis un ange, sobre la creació de l’òpera Alexina B., o el documental Fashion vs. Music, amb Maria Arnal i Pau Aulí. També destaca l’estrena de la tercera temporada d’Arxiu de creadors i la programació de dues rellevants adaptacions cinematogràfiques d’obres de Shakespeare.

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març