Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” presenta el projecte arquitectònic CaixaForum Màlaga

Màlaga, 11 Gener 2024

  • La Fundació ”la Caixa” ha presentat avui el projecte per dotar Màlaga d’un centre cultural CaixaForum, que estarà situat a la plaça Manuel Azaña. Amb aquest espai es busca complementar l’oferta de la ciutat, crear àrees verdes a l’entorn i convertir la zona en un nou pol revitalitzador, tant físic com social.
  • El projecte, liderat pels arquitectes Felipe Pich-Aguilera i Teresa Batlle, es caracteritza per la seva integració en el paisatge per aconseguir un impacte positiu en l’entorn.
  • Es tracta d’un diàleg urbà i mediambiental, entre la raó i l’emoció, la màxima expressió del qual s’observa a la coberta del centre, emblema del nou CaixaForum. Aquesta estructura singular, que emula la forma orgànica d’una gota d’aigua, actua com a protector climàtic de l’espai.

Notícies relacionades

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març

El març arriba ple d’estrenes originals, com la minisèrie documental Je suis un ange, sobre la creació de l’òpera Alexina B., o el documental Fashion vs. Music, amb Maria Arnal i Pau Aulí. També destaca l’estrena de la tercera temporada d’Arxiu de creadors i la programació de dues rellevants adaptacions cinematogràfiques d’obres de Shakespeare.

Maria Arnal, Raquel García-Tomás i Alejandro Amenábar protagonitzen algunes de les estrenes destacades de CaixaForum+ del març