Tornar Tornar

Nou Debat CaixaResearch dedicat al fetge gras, una malaltia silenciosa que afecta més d’un terç de la població

Barcelona, 8 Febrer 2024

  • Els investigadors Jeffrey V. Lazarus (ISGlobal i UB), Antonio Zorzano (IRB Barcelona, CIBERDEM i UB) i David Martínez Selva (VHIR) conversaran sobre la malaltia hepàtica més prevalent al món, l’esteatosi hepàtica metabòlica, de diagnòstic difícil.
  • El debat resoldrà interrogants com: Per què s’ha duplicat la incidència d’aquesta malaltia des del 1990? Quines persones tenen més risc de patir-la? Quins consells es podrien donar per evitar-la? Quins avenços s’estan produint en el diagnòstic precoç d’aquesta patologia per part d’investigadors del nostre país? Hi ha alguna teràpia que permeti evitar-ne la progressió?
  • El col·loqui tindrà lloc el 8 de febrer a les 19 h en streaming. Per seguir-lo cal emplenar aquest breu formulari, com a molt tard, una hora abans de l’inici del debat.

Notícies relacionades